Οι παροχές μας

Η εταιρεία μας, μεταξύ άλλων, παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες

Δεκτές Ανταλλαγές

Άμεση αγορά του επαγγελματικού σας αυτοκινήτου απολύτου μετρητοίς από την εταιρεία μας εφόσον πληροί τα κριτήριά μας για την τήρηση του ποιοτικού μας στόλου. Μπορείτε να ανταλλάξετε το αυτοκίνητο σας, με νέο της επιλογής σας, ανάμεσα στα επιλεγμένα αυτοκίνητά μας. Επισκεφτείτε μας για να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Διεκπεραιώσεις

Αγοράζοντας ή ανταλλάσσοντας αυτοκίνητο από την εταιρεία μας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο θα διεκπεραιωθεί η μεταβίβαση του οχήματός σας. Αναλαμβάνουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης.

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Φροντίζοντας για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε, σε συνεργασία με αξιόπιστες και κυρίως Ελληνικές Ασφαλιστικές Εταιρείες όπως η “ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ”, “ΜΙΝΕΤΤΑ“ και “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ“, προνομιακά προγράμματα ασφάλισης του αυτοκινήτου σας, με πλούσιες παροχές και καλύψεις.

Μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης των ανωτέρω εταιρειών, ή επιλέγοντας μεμονωμένες καλύψεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στις καλύψεις και στο ύψος του ασφαλίστρου, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Βιολογικός Καθαρισμός

Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας, πριν την παράδοση, περνούν από διαδικασία βιολογικού καθαρισμού (εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός), υπηρεσία η οποία παρέχεται δωρεάν από εμάς σε όλα μας τα οχήματα, διασφαλίζοντας έτσι, την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.