ΕΙΣΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ KΩΝ. & ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας κυρίως μεταχειρισμένων επαγγελματικών, αλλά και επιβατικών αυτοκινήτων 31 χρόνια, δεύτερη γενιά.

Βασιζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία και ενασχόληση  με το αντικείμενο του αυτοκινήτου και ιδιαιτέρως του επαγγελματικού, και έχοντας ως κίνητρο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η επιχείρησή μας είναι σε θέση να αντιληφθεί τις πραγματικές τους ανάγκες, με πρωταρχικό στόχο την γρήγορη και άμεση ικανοποίησή τους με συνέπεια και υπευθυνότητα, τόσο πριν, αλλά κυρίως μετά την πώληση των αυτοκινήτων.

 

Όλοι οι παραπάνω λόγοι, και κυρίως οι πολυάριθμοι ευχαριστημένοι πελάτες, μας καθιέρωσαν στην αγορά στις πιο δυναμικές, ανταγωνιστικές αλλά κυρίως φερέγγυες επιχειρήσεις στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων.

Οι παροχές μας

Η εταιρεία μας, μεταξύ άλλων, παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες

Μεταφορά – Aποστολή

Μεταφορά ή αποστολή του αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού, ύστερα από συνεννόηση με τον πελάτη.

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Η ασφάλεια αυτοκινήτου στις μέρες μας είναι προϋπόθεση να είναι οικονομική. Πρέπει όμως να παραμένει πρώτα απ'ολα αξιόπιστη.

Διεκπεραιώσεις

Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταβίβασης.

Βιολογικός Καθαρισμός

Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας περνούν από διαδικασία βιολογικού καθαρισμού δωρεάν από εμάς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΦΟΡΤΗΓΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ