Συχνές Ερωτήσεις

 

► Μπορώ να ζητήσω Test Drive ;

Φυσικά και μπορείτε. Τα αυτοκίνητα μας είναι στην διάθεση σας για δοκιμαστική οδήγηση, με την προϋπόθεση ότι κατέχετε άδεια οδήγησης σε ισχύ.

 


 

► Μπορώ να κάνω έλεγχο σε μηχανικό για αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει ;

 

Φυσικά και μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε έλεγχο στο αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει. Υπάρχει η δυνατότητα να φέρουμε εμείς το αυτοκίνητο στο συνεργείο που θα μας υποδείξετε ή να έρθετε μαζί με τον μηχανικό σας στο δικό μας χώρο, έχοντας τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για να μπορέσει να ελεγθεί σωστά. Πιστεύουμε οτι όσα σημεία και να σας διαφημίσουμε οτι έχουμε ελέγξει, ο έλεγχος από δικό σας μηχανικό είναι δικαίωμα σας. Το επιζητούμε και εμείς διότι εάν το αυτοκίνητο παρουσιάσει κάποια βλάβη οι πελάτες μας γνωρίζουν οτι δεν υπήρχε πρόθεση εκ μέρους μας να αποκρύψουμε κάτι σχετικό με την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου.

 


 

► Δέχεστε ανταλλαγή με το παλιό μου επαγγελματικό αυτοκίνητο ;

 

Και βέβαια, αν το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στην γκάμα των οχημάτων που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

 


 

► Πως πληρώνετε τα αυτοκίνητα που αγοράζετε ;

 

Απολύτως μετρητοίς αυθημερόν. Για να κυριολεκτούμε με κατάθεση μετρητών στον τραπεζικό σας λογαριασμό, για να είμαστε σύννομοι.

 


 

► Η αγορά του αυτοκινήτου θα γίνει στο όνομα της επιχείρησης, ποια έγγραφα να προσκομίσω ;

 

Θα χρειαστείτε διαφορετικά έγγραφα αναλόγως του τύπου της επιχείρησής σας. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

 


 

► Μέσα σε πόσες μέρες μεταβιβάζετε το αυτοκίνητο στο όνομά μου ή της εταιρείας  ;

 

Εφόσον έχουν τακτοποιηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, αν όχι αυθημερόν, την επόμενη εργάσιμη ημέρα.