Αναζήτηση

Επικοινωνία

Τηλ.1 :  210 3451343
Τηλ.2 :  210 3468165

Fax :  210 3469182
E-mail : xris28@otenet.gr

Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ  35, ΑΙΓΑΛΕΩ
T.K. 122 42

Η Εταιρεία μας

επαγγελματικα αυτοκινητα κλειστα, επαγγελματικα φορτηγα κλειστα, επαγγελματικα αυτοκινητα ανατρεπομενα, επαγγελματικα φορτηγα ανατρεπομενα

Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας καινούργιων και μεταχειρισμένων φορτηγών, επαγγελματικών και επιβατικών αυτοκινήτων για περισσότερο από 40 χρόνια, δεύτερη γενιά. Βασιζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία και ενασχόληση  με το αντικείμενο του αυτοκινήτου και ιδιαιτέρως του επαγγελματικού, η επιχείρησή μας είναι σε θέση να αντιληφθεί τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε επιθυμία. Έτσι, πρωταρχικός στόχος καθίσταται η γρήγορη και άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με συνέπεια και υπευθυνότητα, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση των αυτοκινήτων, βρισκόμαστε δε πάντα στην διάθεσή τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε  μεγάλη ποικιλία όλων των τύπων και των κατηγοριών Επαγγελματικών Αυτοκινήτων καθώς και επιβατικών. Αναλυτικά :

 1. Φορτηγά έως 3,5τ
 2. Φορτηγά άνω 3,5τ
 3. Ανοικτά & Κλειστά φορτηγά
 4. Ανατρεπόμενα
 5. Ψυγεία
 6. 4x4
 7. Βυτία
 8. Επιβατηγά

Επιπλέον, η εταιρεία μας, μεταξύ άλλων, παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες όπως,

 1. Μεταφορά – αποστολή του αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού, ύστερα από συνεννόηση με τον πελάτη
 2. Ασφάλειες (Δυνατότητα ασφάλισης παντός τύπου οχημάτων, ύστερα από συνεννόηση με τον πελάτη)
 3. Διεκπεραιώσεις
 4. Μεταβιβάσεις
 5. ΚΤΕΟ

Λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας και ενασχόλησής μας με την εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων η επιχείρησή μας κατατάσσεται σήμερα στις πιο δυναμικές, ανταγωνιστικές αλλά κυρίως φερέγγυες επιχειρήσεις εισαγωγής και εμπορίας φορτηγών αυτοκινήτων και επιβατηγών.

Με γνώμονα τα παραπάνω και με σύμμαχο την νέα τεχνολογία σας παρουσιάζουμε τον πλήρως ενημερωμένο στόλο μας σε επαγγελματικά οχήματα καθώς και επιβατηγά που εμπορεύεομαστε. Στο site μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα φορτηγά αυτοκίνητα, επαγγελματικά και επιβατικά.

Είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε, για να βρούμε μαζί το όχημα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται επί της  Λ. Κηφισού 35, στο Αιγάλεω.

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 – 18:30 και Σάββατο 08:30 - 14:00

 

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.